top of page
Verdensmålsfarver_bånd.jpg

Bæredygtighed og Ry Udlejning

Hos Ry Udlejning vægter vi bæredygtighed i praksis. Alene udlejningskonceptet er grundstenen i den cirkulære økonomi model. Når du vælger at leje i stedet for at eje, er du med til at spare jordens ressourcer. Hos Ry Udlejning har vi fokus på at købe smart ind. Derfor køber vi så vidt muligt brugt uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Verdensmålsfarver_bånd.jpg

FN's verdensmål

FN`s 193 medlemslande vedtog i 2015 de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG`rne).
Verdensmålene er en opfordring til handling fra alle verdens lande - regeringer, organisationer, virksomheder og borgere - for at fremme velstand og samtidig beskytte planeten.
Hos Ry Udlejning er vi dedikerede omkring bæredygtighed og en bæredygtig forretningsmodel. Selvom vi er en lillebitte virksomhed, har vi udvalgt og implementeret to af FN`s verdensmål, som vi arbejder strategisk efter:
Verdensmålsfarver_bånd.jpg

Verdensmål 12 – Ansvarligt forbrug og produktion:

Ry Udlejning arbejder kontinuerligt på at forebygge og reducere vores CO2-udledning og miljømæssige fodspor gennem konkrete og målrettede indsatser:

  • At udvikle vores sortiment, så det indeholder flere ting til udlejning, som de fleste mennesker kun skal bruge en gang i mellem, såsom for eksempel bagagebokse til bilen, trailere, stilladser og andet. Det giver mulighed for at dele ting blandt mange. Det giver en mere effektiv udnyttelse af ressourcer, så der skal produceres færre enheder, og derved bidrager til en formindskelse af CO2-udledningen, og alle bidrag tæller.

  • Så vidt muligt at indkøbe både nyt men også genanvende brugte ting til udlejning.

Verdensmålsfarver_bånd.jpg
Verdensmål13.png

Verdensmål 13 – Klimaindsats

  • Vi har et stort fokus på genanvendelse, effektiv udnyttelse af ressourcer, reducering af spild og miljømæssig forsvarlig affaldshåndtering.

  • Vi vil i samarbejde med ”Værket i Ry” årligt måle vores udvikling indenfor verdensmål 12 og 13. Vi vil specifikt måle udviklingen i vores CO2-udledning og derudfra udvikle tiltag til reduktion af vores udledning.

 

Se mere om FN`s verdensmål her

Verdensmålsfarver_bånd.jpg

KLIMAREGNSKAB

Vi ønsker at bidrage til at nedbringe forbruget at jordens ressourcer. Vi køber bæredygtigt ind og handler lokalt. 

Vi har i 2020 fået lavet vores første klimaregnskab, som gør det muligt for os at træffe smartere beslutninger for at reducere vores udledninger af drivhusgasser.

FNs 17 verdensmål.jpg
Verdensmålsfarver_bånd.jpg
bottom of page